آذر نیوز

بررسی تخصصی اخبار با آذر ماهی ها

بررسی تخصصی اخبار با آذر ماهی ها

 

تخمین زده می شود که بیش از 110،000 محل اقامت و خدمات غذایی در انتاریو گم شده است به دلیل همه گیری

منطقه واترلو از این آمار مستثنی نیست ، اما صاحبان و مدیران خدمات غذایی انتظار دارند برخی از کارمندان زائد با بازگشایی پاسیوها و اتاق های غذاخوری به کار خود برگردند.

با این حال ، برخی از مقامات مواد غذایی تصمیم گرفته اند که امنیت شغلی خطرناک است.  بیماری همه گیر آنها را ترغیب کرده است که یک تغییر شغلی ایجاد کنند و از نقشی طلبکارانه که به طور سنتی دستمزد کمتری می پردازد ، خارج شوند.

بریتنی براون ، رئیس شرکت Givex ، یک شرکت فناوری رستوران ، می گوید برخی از کارمندان رستوران در سایر بخشهای صنعت کار پیدا می کنند.

براون گفت: “قطعاً افرادی هستند که در حال فهمیدن این هستند که آیا کار دیگری را انجام می دهند.”  “یکی از این خطوط مختلف می تواند مانند تحویل سرور به سرور باشد. این چیزی است که مردم می توانند بیشتر به آن فکر کنند.”  

مخفف COVID “180th me”

ماتئو جوردانو پس از گذراندن زندگی بزرگسالی خود در خدمات غذایی ، شروع به کار اتوبوس در کارخانه قدیمی ماکارونی در تورنتو ، پیشخدمت و مدیر جلو در یک گروه کوچک رستوران در واترلو و کمبریج بود.

برای او ، Covid-19 به این معنی بود که در مارس 2020 از کار اخراج شد ، این امر مراقبت از خانواده جوان او را دشوار می کند.

جوردانو گفت: “هنگامی که همه گیری اتفاق افتاد و همه کار متوقف شد ، تمام درآمد من اساساً متوقف شد.”  “کاملاً صافم کن 180.”

جوردانو اکنون خارج از صنعت مهمان نوازی کار می کند و کار مختلط با خانواده را قابل کنترل تر می یابد.  “این یک روز و روز کامل است [change] “او گفت:”  حفظ تعادل کار و زندگی بسیار آسان تر است.  “

وی افزود این تعلیق به حدی بود که هنگام خروج از رستوران ها امکان یافتن شغل در این صنعت برای او وجود نداشت.

طبق گفته لورا آمبریو ، مدیر کل Proof Kitchen and Lounge در واترلو ، چندین کارمند به مشاغل دیگر نقل مکان کرده اند و برخی از کارمندان تمام وقت فقط می توانند به صورت نیمه وقت برگردند.

اومبریو در نامه ای الکترونیکی گفت: “من مطمئناً این را می فهمم ، اما همچنین می ترسم با باز شدن ما باعث کمبود نیرو شود.”  

تغییر تمرکز نیازهای کارکنان را تغییر می دهد

تجارت معروف غذا و آشپزی ، The Culinary Studio ، اخیراً از محل خود در Kitchener به محل خود در Waterloo نقل مکان کرده و تجارت خود را کاملاً به دستورالعمل های آشپزی آنلاین تغییر داده است. 

کیرستی هربستریت ، یکی از مالکان آن ، می گوید که آنها تجارت سرویس غذا را به عموم مردم واگذار کرده اند.

هربستریت ، مالک مشترک استودیوی آشپزی با جودی اومالی ، گفت: “این تغییر به دلیل همه گیری 100 درصدی است.”  “بازخوردی که می گیریم این است که مردم دوست دارند در خانه های خود تکنیک های آشپزی را بیاموزند.”

صنایع دستی ماهر که از مواد غذایی و آشامیدنی پشتیبانی می کنند نیز تأثیر خود را احساس کرده اند.

پیتر ددس ، تکنسین HVAC / R و گاز طبیعی ، پس از نصب و سرویس دهی به طیف گسترده ای از تجهیزات برودتی و آشپزخانه با خنک سازی موضعی ، تجارت را ترک کرد.

ددس گفت: “در موقعیت فعلی ام ، دیگر کاملاً به صنعت مهمان نوازی توجه نخواهم کرد.

ریگان پیستر از کالج مهمان نوازی و هنرهای آشپزی فارغ التحصیل شد و در طول زندگی بزرگسالی اش یک آشپز بود.  تا اینکه همه گیری چشم انداز خود را تغییر داد. (اندرو کوپولینو / سی بی سی)

گرانت هولدبروک ، سرآشپز سابق TWH Social ، در ماه مه سال 2020 پدر شد. او می گوید که در طی همه گیر شدن بیماری تصمیم گرفت شغل خود را تغییر دهد.

هولدبروک گفت: “من توانستم وقت زیادی را در خانه در کنار خانواده باشم. من در مورد هدف طولانی مدت پخت و پز وزنم را انتخاب کردم و تشخیص اینکه در انتهای تونل چیست دشوار بود.”  “من می خواستم به امنیت مالی بیشتر و یک برنامه انعطاف پذیرتر دست پیدا کنم.” 

هولدبروک در حال حاضر در یک مدرسه HVAC تحصیل می کند.

برخی از سرآشپزها و پیشکسوتان غذا و نوشیدنی اظهار داشته اند که ممکن است کار در رستوران را به عنوان صدای جانبی یا شغل دوم و غیر رسمی انتخاب کنند.

ریگان پیستر از کالج مهمان نوازی و هنرهای آشپزی در کالج کوگا فارغ التحصیل شد و در طول زندگی بزرگسالی اش سرآشپز بوده است ، اخیراً با یک گروه مهمان نوازی بزرگ در کمبریج.

او این کار را رها کرد و روزانه در پذیرایی کار می کند و می گوید Covid-19 کاتالیزور تصمیم گیری است.

پیستر گفت: “درست قبل از همه گیری ، من داشتم به دنبال یک برنامه 5 ساله بودم.”  “من 35 ساله هستم و داشتم فکر می کردم ، چه چیزی می توانم از این صنعت طاقت فرسا بیرون بیاورم ، اما هنوز از مهارت های خود استفاده کنم؟”

به گفته پیستر ، به زودی تصمیم گیری بسیار آسان تر شد.  “به محض اینکه همه گیری اتفاق افتاد و ما شش یا هفت ماهه بودیم ، من می دانستم که دیگر بازگشتی وجود ندارد.”

پیستر زیرزمین خانه خود را در کیچنر در یک نانوایی پیکربندی و بازسازی کرد ، یک اجاق گاز عرشه حرفه ای خریداری کرد و گواهینامه لازم را دریافت کرد.  او تجارت جدید خود را Tough as They Crumb ، یک نانوایی سفارش داده می نامد. 

راز بازگشت

آیا این کارگران سابق رستوران به صنعت برمی گردند؟  جوردانو می گوید در این مرحله عملاً هیچ معنایی برای او وجود ندارد.

“با محدودیت هایی که در شرایط فعلی وجود دارد ، من می گویم” نه “.

Peister ، نانوای جدید نیز هیچ بازگشتی را مشاهده نمی کند ، و علت آن را ساعاتی دوری از خانواده به عنوان یک مشکل عمده در صنعت عنوان کرد که “شما باید آن را دوست داشته باشید یا نه.”

“من در آنجا که در حال حاضر هستم آرامشی پیدا کرده ام. من نان واقعی هستم ، دروغ نمی گویم. فکر می کنم دیگر هرگز برنخواهم گشت.”

  • عرفان مصطفی پور